Degetele de pui

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 8935 vizualizari

 

Copiii le vor adora, cu siguranta.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • boia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele de pui:

Se spala pieptul de pui si se portioneaza in fasii inguste.

Se sareaza si se pipereaza.

Ouale se bat cu putina sare.

Condimentele se amesteca cu pesmetul.

Se trece carnea prin faina, ou, pesmet, iar apoi se prajesc in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele cu parmezan